Sportina MAN | Mercator Šiška | Supernova

Sportina Group prodaja in distribuira priznane blagovne znamke visokega in srednjega cenovnega razreda. Ponujajo kakovostna in modna oblačila in so zato med kupci nadvse priljubljena trgovina.

Sportina MAN

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ponudba za uglajene in urejene moške

V poslovalnici Sportina Man v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je na voljo bogata ponudba izbranih klasičnih, vsakodnevnih in elegantnih oblačil za moške, ki sledijo modnim trendom in cenijo klasiko ter udobje. Izbirate lahko med konfekcijskimi oblačili, obutvijo, torbami, nahrbtniki ter raznimi modnimi dodatki, kot so rokavice, dežniki, šali, pasovi, kape, nogavice, kravate, spodnje perilo in denarnice.  

Sportina Man prodajna ponudba omogoča aktivnim in poslovnim moškim, da najdejo prava oblačila zase in za katerokoli priložnost. V ponudbi so aktivna oblačila, plašči, obleke, jakne, kavbojke, pletena oblačila, hlače, srajce, suknjiči, puloverji, majice in tudi čevlji, natikači ter druga obutev, ki dopolnjejo vsako modno kombinacijo ali povzdignejo vaš modni slog na višjo raven. Moški, ki prisegajo na klasiko, poslovneži in športniki po duši - vsi boste v poslovalnici Sportina Man našli prava oblačila zase.

Sportina – dobrodošli v svetu največjega ponudnika svetovne mode v regiji

Z več kot 340 trgovinami in 90 globalnimi modnimi znamkami je Sportina Group eden največjih modnih trgovcev v JV Evropi. Trgovine Sportina zaznamuje izrazit čut za modo in svetovne trende, ki se odražajo v ponudbi aktualnih modnih kolekcij oblačil, modnih dodatkov in obutve. Vsak obisk trgovine Sportina je tako pravo modno doživetje, v katerem lahko poiščete sebe, razvijete svoj okus in se oblečete z vrhunskimi oblačili po zadnji modi.

Poleg trgovin z nosilno znamko Sportina, ki združujejo modne znamke sproščene 'casual' ulične mode, obsega Sportina Group še konceptualne trgovine XYZ s prestižnimi znamkami, outlet ponudbo v trgovinah Sportina outlet in XYZ outlet ter franšizne trgovine Burberry, Armani Exchange, Superdry, Esprit, Marella, Tom Tailor, Orsay, Tally Weijl, Parfois in Bata.

Ne spreglejte ugodnosti Sportina kluba zvestobe. S kartico Sportina klub imate možnost nakupovati priznane blagovne znamke še ugodneje, v več kot 150 poslovalnicah v Sloveniji in drugih državah, v katerih je Sportina prisotna. Kartica ugodnosti prinaša popuste do 20 % na vso ponudbo in številne ekskluzivne mesečne ugodnosti, ki veljajo samo za člane kluba.