Sportina MAN | Šiška | Supernova

Sportina Group prodaja in distribuira priznane blagovne znamke visokega in srednjega cenovnega razreda. Ponujajo kakovostna in modna oblačila in so zato med kupci nadvse priljubljena trgovina.

Sportina MAN

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.45
torek 09.00 - 20.45
sreda 09.00 - 20.45
četrtek 09.00 - 20.45
petek 09.00 - 20.45
sobota 09.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ponudba za uglajene in urejene moške

V poslovalnici Sportina Man v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je na voljo bogata ponudba izbranih klasičnih, vsakodnevnih in elegantnih oblačil za moške, ki sledijo modnim trendom in cenijo klasiko ter udobje. Izbirate lahko med konfekcijskimi oblačili, obutvijo, torbami, nahrbtniki ter raznimi modnimi dodatki, kot so rokavice, dežniki, šali, pasovi, kape, nogavice, kravate, spodnje perilo in denarnice.  

Sportina Man prodajna ponudba omogoča aktivnim in poslovnim moškim, da najdejo prava oblačila zase in za katerokoli priložnost. V ponudbi so aktivna oblačila, plašči, obleke, jakne, kavbojke, pletena oblačila, hlače, srajce, suknjiči, puloverji, majice in tudi čevlji, natikači ter druga obutev, ki dopolnjejo vsako modno kombinacijo ali povzdignejo vaš modni slog na višjo raven. Moški, ki prisegajo na klasiko, poslovneži in športniki po duši - vsi boste v poslovalnici Sportina Man našli prava oblačila zase.