Sportina WOMAN | Šiška | Supernova

Sportina Group prodaja in distribuira priznane blagovne znamke visokega in srednjega cenovnega razreda. Ponujajo kakovostna in modna oblačila in so zato med kupci nadvse priljubljene.

Sportina WOMAN

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.45
torek 09.00 - 20.45
sreda 09.00 - 20.45
četrtek 09.00 - 20.45
petek 09.00 - 20.45
sobota 09.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ponudba za modne in elegantne ženske

V poslovalnici Sportina Woman v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je na voljo bogata ponudba izbranih klasičnih, vsakodnevnih in elegantnih oblačil za ženske, ki sledijo modnim trendom in cenijo klasiko ter udobje. Izbirajo lahko med konfekcijskimi oblačili, obutvijo, nahrbtniki, večjimi torbami in torbicami ter raznimi modnimi dodatki, kot so rokavice, pasovi, dežniki, nakit, obeski za ključe, šali, rute, kape in denarnice.  

Sportina Woman prodajna ponudba omogoča aktivnim in poslovnim ženskam, da najdejo prava oblačila zase za katerokoli priložnost. V ponudbi so aktivna oblačila, plašči, obleke, jakne, kavbojke, pletena oblačila, hlače, srajce, bluze, krila, majice in puloverji pa tudi čevlji, sandali, natikači, salonarji in druga obutev, ki dopolnjuje izbrani modni slog za katerikoli namen. Ženske, ki prisegajo na klasiko, poslovne dame in športnice po duši, vse bodo v poslovalnici Sportina Woman lahko našle prava oblačila za svoj okus.

Sportina – dobrodošli v svetu največjega ponudnika svetovne mode v regiji

Z več kot 340 trgovinami in 90 globalnimi modnimi znamkami je Sportina Group eden največjih modnih trgovcev v JV Evropi. Trgovine Sportina zaznamuje izrazit čut za modo in svetovne trende, ki se odražajo v ponudbi aktualnih modnih kolekcij oblačil, modnih dodatkov in obutve. Vsak obisk trgovine Sportina je tako pravo modno doživetje, v katerem lahko poiščete sebe, razvijete svoj okus in se oblečete z vrhunskimi oblačili po zadnji modi.

Poleg trgovin z nosilno znamko Sportina, ki združujejo modne znamke sproščene 'casual' ulične mode, obsega Sportina Group še konceptualne trgovine XYZ s prestižnimi znamkami, outlet ponudbo v trgovinah Sportina outlet in XYZ outlet ter franšizne trgovine Burberry, Armani Exchange, Superdry, Esprit, Marella, Tom Tailor, Orsay, Tally Weijl, Parfois in Bata.

Ne spreglejte ugodnosti Sportina kluba zvestobe. S kartico Sportina klub imate možnost nakupovati priznane blagovne znamke še ugodneje, v več kot 150 poslovalnicah v Sloveniji in drugih državah, v katerih je Sportina prisotna. Kartica ugodnosti prinaša popuste do 20 % na vso ponudbo in številne ekskluzivne mesečne ugodnosti, ki veljajo samo za člane kluba.