Restavracija 123 | Šiška | Supernova

Okrepčajte se v Restavraciji 123 z dobro in okusno hrano, skuhano po najboljših receptih!

Restavracija 123

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 09.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ljubezen gre skozi želodec

V Restavraciji 123 v Supernovi Ljubljana Šiška vedo, da je kuhanje ljubezen, ki jo je mogoče okusiti. Za vas vsak dan, poleg stalne ponudbe, pripravijo svežo ponudbo okusnih in sezonskih jedi. Dnevni jedilniki so vedno barviti, saj so sestavljeni na podlagi izbranih in sezonskih sestavin. Izbirajte med dunajskim zrezkom, ocvrtim sirom, kalamari, osličem ali pa naročite nekaj iz dnevnega menija.

Sestavi si svoje kosilo

Na voljo so vam jedi, ki bodo všeč ljubiteljem mesa, vegetarijancem ali ljubiteljem jedi na žlico! Ponudba jedi je pestra in široka, zato se vedno najde nekaj za vsak žep, okus ali navado. Posamezna jed iz osnovne ponudbe se na jedilniku pojavi samo enkrat na vsakih pet tednov, zato pa je v Restavraciji 123 na voljo tudi posebna ponudba SESTAVI SI SVOJE KOSILO. Osnovni jedi (glavni jedi s prilogo) za manjše doplačilo dodajte še različne dodatke (juho, sladico, solato, sadje) in kuharski mojstri bodo pripravili jed po vašem okusu.

V Restavraciji 123 pripravljajo hrano z zvrhano merico ljubezni po receptih, ki so prehajali iz roda v rod. Okusno, ugodno, hitro, sveže vse to dobite na krožniku v Restavraciji 123 v prvem nadstropju v Supernovi Ljubljana Šiška!

Umetnost dobre hrane je v kvalitetnih sestavinah in okusnih receptih

Restavracija 123 je del mreže restavracij z 9 lokacijami. Vsak dan vam postrežejo svežo hrano, skuhano po najboljših receptih. Umetnost dobre hrane se začne že pred kuhanjem. Izbira svežih in kakovostnih sestavin je osnova, iz katere nastanejo okusne jedi. V Restavraciji 123 uporabljajo le najbolj sveže sestavine in dajejo prednost slovenskim dobaviteljem. Njihov moto se glasi: »Od kmeta do mize«. Tako podpirajo lokalne pridelovalce, vi pa na krožniku okusite le najboljše dobrote domačih proizvodov.

Skupina Restavracij 123 vam nudi tudi možnost uporabe brezplačne Kartice 123, s katero jeste ceneje tudi vi. Že takoj prejmete 15 % popusta pri vsakem računu, kartico pa lahko napolnite tudi za naslednjič. Pogosto pa za vas v Restavraciji 123 pripravijo tudi ugodne ponudbe.