NaraCamicie | Šiška | Supernova

NaraCamicie ponuja italijansko prefinjenost, kakovostne materiale in neprimerljive dizajne moških srajc in ženskih bluz.

NaraCamicie

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 09.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Srajce in bluze NaraCamicie so kot nalašč za katerokoli posebno priložnost

Vsako sezono NaraCamicie oblikuje novo kolekcijo prefinjenih ženskih bluz in moških srajc iz najkakovostnejših materialov, njihova posebnost pa so vedno novi dizajni s pozornostjo na detajlih. Vedno so v ponudbi klasične srajce za ženske in moške, poleg tega pa so na voljo tudi ženske hlače v različnih barvah ali klasični jeans in razni modni dodatki kot so ženski kardigani in pasovi ali moški metuljčki.  

V ponudbi NaraCamicie v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška lahko poleg klasike najdete tudi širok izbor posebnih modelov oblačil, ki bodo popestrili vaš uglajen stil. Izbirate lahko med dolgimi, kratkimi ali ¾ rokavi,ženskimi bluzami, moškimi srajcami brez ovratnika ali s klasičnim, korejskim, posebnim ali ruskim ovratnikom, najdete pa jih v barvah kot so bela, bež, bordo, črna, marelična, modra, oranžna, rdeča, rjava, rožnata, rumena, siva, smetanasta, turkizna, vijolična, zelena ali v različnih barvnih kombinacijah.

Italijanska prefinjenost in kvaliteta

Blagovna znamka NaraCamicie se je rodila leta 1984, ko se je milanski podjetnik Walter Annaratone, čigar družina je desetletja imela trgovino na drobno, odločil za franšizo trgovine z majicami. Spoznal je, da na trgu v Italiji in tujini zagotovo obstaja mesto za kvaliteten izdelek s prefinjeno podobo. Pri tem ambicioznem projektu sta se mu pridružila dva mlada podjetnika Mario Pellegrino in Enzo Pellettieri. 

Prva trgovina, ki so jo pred 30 leti odprli na Via Montenapoleone v Milanu, je še vedno referenčna točka prodajne mreže in podobe blagovne znamke. Zahvaljujoč nenehno rastočemu uspehu blagovne znamke na trgu in njeni priljubljenosti pri kupcih, so se trgovine NaraCamicie odprle po vsej Italiji in tujini. Danes je po vsem svetu približno 450 trgovin, od tega 300 v Italiji in ostalih 150 v tujini, med drugim tudi v Sloveniji.