Mestna Optika | Šiška | Supernova

Pestra izbira sončnih in korekcijskih očal ter kontaktnih leč priznanih blagovnih znamk.

Mestna Optika

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 09.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Širok izbor korekcijskih okvirjev, različnih cenovnih kategorij

V prodajnem programu Mestne optike v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška lahko izbirate med korekcijskimi okvirji, sončnimi očali ter kontaktnimi lečami in tekočinami od manj znanih proizvajalcev do najprestižnejših in svetovno priznanih blagovnih znamk. Velik izbor tako klasičnih kot modnih okvirjev (za otroke, mlade in malo manj mlade) omogoča kupcem, da v poslovalnici najdejo primeren okvir za predpisano dioptrijo, v skladu z osebnimi preferencami in željami.

Obsežna ponudba vrhunskih očal zajema veliko število blagovnih znamk, med njimi najdete tudi znamke, kot so Balenciaga, Ray Ban, Versace, Cartier, Dior, Gucci, D&G, Givenchy. Na voljo za nakup so razne kontaktne leče kot so Air Optix Aqua (Alcon), Clear-all-day (Clearlab), Contact Day 30 MEDI Spheric (Carl Zeiss), Pure vision (Bausch&Lomb), Soflens 59 (Bausch&Lomb) in druga dodatna oprema in pripomočki.

Obiščite poslovalnico Mestne optike v Supernovi Ljubljana Šiška in poglejte na svet skozi nove oči.

Vodilna Optika v Sloveniji

Mestna Optika je podjetje z dolgo in bogato tradicijo s področja korekcije in zaščite vida, ki posluje že vse od leta 1946. Svoje poslovne enote ima odprte v vseh regijskih nakupovalnih centrih po Sloveniji. Mestna optika je glede na kazalnike poslovanja po številu poslovnih enot in po finančnih rezultatih vodilno podjetje s tega področja v Sloveniji. Storitve, ki jih podjetje ponuja obsegajo celoten proces, od merjenja refrakcije-dioptrije, do izdelave končnega izdelka-očal, poleg tega pa še popravila optičnih izdelkov (menjava nosnikov, vijakov, lotanje…).

Načelo in poglavitni cilj podjetja je zadovoljna stranka, zato poslovanje temelji na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Strokovno izobraženo prodajno osebje zna, upoštevajoč želje kupca, svetovati pri izbiri korekcijskih okvirjev, sončnih očal. V podjetju ves čas sledijo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot optičnih izdelkov.