Freddy | Šiška | Supernova

Podjetje MODUM d.o.o. je leta 2016 postalo generalni zastopnik in uvoznik oblačil Freddy za Slovenijo. Zgodba o uspehu, stilu, samozavesti in ženstvenosti bo zagotovo osvojila tudi vas.

Freddy

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
-20 %
Teden N.O.W. hlač
Velja do: 1. november 2021

V trgovini Freddy lahko izkoristite -20 % na vse N.O.W. hlače.

Akcija velja od 25. oktobra do vključno 1. novembra 2021.

 

Hlače WR.UP® postajajo najbolj iskane hlače

Najpomembnejši projekt, za katerim stoji Carlo Freddi, pa je zagotovo tehnologija WR. UP®, s katero je želel povezati ženstvenost in tehnološke inovacije. Tako je nastal edinstven kos garderobe, ki žanje neverjetne rezultate na mednarodnem tržišču. Britney Spears, Hilary Duff, Abbey Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere in Eva Longoria so le nekatere izmed svetovnih zvezdnic, ki prisegajo na kakvostna oblačila in so bile opažene, da nosijo hlače WR.UP®.  

Hlače so postale kos, ki igra pomembno vlogo v svetu športa in v svetu mode, zato ga preprosto morate imeti vsaj 1 par. Pisane so na kožo vsem ženskam, saj se na račun izkazovanja svoje ženstvenosti ne želijo odpovedati občutku udobja. Danes je Freddy prisoten že v več kot 50 državah po svetu, prisoten pa je tudi v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. Tu lahko vsako leto raziščete nove kolekcije in najdete najnovejše kose oblačil, ki so plod fantastičnih modnih idej in čudovitih proizvodov.

Pohitite v poslovalnico Freddy v Supernovi Ljubljana Šiška in izkusite kakšen občutek na koži vam vzbudijo fenomenalna in kvalitetna oblačila!

Freddy je sinonim za šport in strast do gibanja

Leta 1976 je podjetje Freddy ustanovil Carlo Freddi in podjetje je hitro postalo vodilno pri ustvarjanju profesionalne obutve za ples in telovadbo. Skozi leta se je ponudba razvijala in razširila v edinstveno kolekcijo oblačil. Zgodba, sestavljena iz mejnikov in novih izzivov, je enaka kot zgodbe velikih športnih dosežkov, ki so navdihnili Freddyja in so postali zanj merilo, ne samo v fitnesu, ampak tudi v svetu mode. Moč podjetja Freddy se tudi danes s svojo edinstvenostjo izraža v filozofiji podjetja: "Umetnost gibanja".

Podjetje Freddy je bilo sprva usmerjeno v proizvodnjo copat za šport, ritmično gimnastiko ter baletni copat, kasneje pa je postalo znano predvsem po proizvodni oblačil za gimnastiko, ples in fitnes. Kolekcije, znane pod imenom The Art of Movement, so zaznamovale področje športa in mode. Izoblikovala so se številna sponzorstva in partnerstva s pomembnimi mednarodnimi institucijami, kot so Teatro alla Scala di Milano, Accademia del Teatro alla Scala in The Royal Ballet London. Freddy pa je večkrat postal tudi uradni pokrovitelj in opremljevalec italijanske olimpijske ekipe.