Ciciban | Ljubljana Šiška | Supernova

Dragi starši, dobrodošli pri Cicibanu! Tu bodo strokovnjaki z ljubeznijo poskrbeli za otrokove nogice.

Ciciban

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Ciciban za vse priložnosti

V poslovalnici Ciciban v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je v prodajni ponudbi obutev za odrasle in otroke, izbirate pa lahko med dežnimi škornji, sandali, čeclji za prve korake, športnimi čevlji, balerinkami, polodprtimi čevlji ter copati. V dodatni ponudbi so na voljo tudi nogavice, nahrbtniki in torbice, pokrivala, otroški dežnike, sredstva za vzdrževanje in čiščenje obutve ter drugo.

Vsako sezono je v ponudbi nova kolekcija obutve za deklice, dečke, ženske in moške, vseskozi pa so na voljo tudi nekateri izdelki po znižanih cenah iz prejšnjih sezon. Dekliško prefinjenost izražajo prefinjeni detajli, kot so cvetlični našitki, razigrani motivi, bleščice in svetleči materiali. Fantovska razposajenost pa je izražena s čistimi linijami in barvno raznolikostjo ter grafični našitki, ki naredijo vsak model izstopajoč in moden. Tako lahko čisto vsak otrok nosi obutev, ki pristaja njegovemu karakterju.

Obutev za vse otroške nogice

Podjetje Afit d.o.o. je vodilni proizvajalec otroške obutve v Sloveniji in v širši regiji JV Evrope. Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja otroških čevljev, prodaja obutve lastnih blagovnih znamk Ciciban in The Next. Začetki družinske obrti segajo v leto 1922, ko se je Ivan Petejan začel ukvarjati z izdelavo čevljev. Otroška obutev Ciciban je slovenski izdelek, katerega večji del lastne proizvodnje poteka v Sloveniji. Visoko kvalitetni izdelki so rezultat znanja večih generacij v kombinaciji z uporabo sodobne tehnologije.

Vizija podjetja je utrditi položaj vodilnega proizvajalca otroške obutve v Sloveniji in v državah Jugovzhodne Evrope. To dosega samostojno z nadgrajevanjem znanja, vlaganjem v razvoj izdelkov in marketing ter s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav. Afit d.o.o. je družbeno odgovorno podjetje, ki ustvarja kakovostne produkte, narejene posebej za otroke, ki so rezultat skrbno izbranih materialov, znanja in tradicije. Primarna skrb podjetja je zdrav in pravilen razvoj otroškega stopala.