A1 | Šiška | Supernova

Svet telekomunikacijskih storitev po najboljši ceni. Izberite svoj paket storitev, sklenite naročniško razmerje in uživajte z najnovejšimi mobilnimi napravami priznanih znamk iPhone, Samsung, Huawei in drugih.

A1

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izberite omrežje A1 z najbolj ugodnimi mobilnimi telefoni priznanih znamk

Ohranite svojo telefonsko številko in se odločite za svet boljših celovitih komunikacijskih storitev. Prodajno mesto A1 v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška vas bo v sodobnem ambientu navdušilo z novodobnimi storitvami in naročniškimi paketi po najboljših cenah. Izkusite bliskovito hitro mobilno omrežje 4G/LTE s priljubljenimi naročniškimi paketi A1 Go!. Za vse, ki telefona ne uporabljate veliko, pa so tu predplačniški paketi A1 Simpl. Nasmejani, prijazni prodajalci z bogatimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri naročniškega paketa in dodatnih opcij. Prav tako vam bodo priskočili na pomoč glede internet paketov z možnostjo priklopa na mobilno omrežje z neomejenim prenosom podatkov, optično omrežje ali kabelsko omrežje, televizije ter Smart Home rešitev za pametni dom. 

Pri A1 so vam vedno na voljo najnovejši mobilni telefoni iOS in Android ter tablice po najbolj ugodnih cenah. Preizkusite zadnji model znamk iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Xiaomi, Lenovo, LG in druge, ki so razstavljeni v trgovini, ter se pustite navdušiti. Preverite tudi številne ugodnosti ob vezavi naročniškega razmerja – napravo, ki jo lahko kupite na obroke in ob tem še dodatno prihranite.

Ostanite povezani z A1 v Supernovi Ljubljana Šiška

Podjetje A1 svojim strankam vedno in povsod zagotavlja najhitrejše mobilno omrežje 4G/LTE, ki ga uporablja že 98 % slovenskega prebivalstva. Poslovalnica v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je pooblaščeno prodajno mesto ponudnika telekomunikacijskih storitev podjetja A1, poleg tega pa je na voljo tudi plačilni avtomat, kjer lahko brez skrbi plačate A1 račune. A1 ponuja različne naročniške in predplačniške mobilne pakete, storitve v tujini in dodatne storitve. Na voljo pa so tudi TV paketi in dodatne televizijske storitve in programske rešitve.

Poslovalnica A1 v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška ima v svoji ponudbi na voljo mobilne aparate Android in iPhone, tablične računalnike in dodatke za telefone. Ob nakupu mobilnega, fiksnega ali Smart Home interneta, A1 svojim strankam omogoča tudi zaščito za spletno varnost za vedno brezskrbno brskanje po internetu. Na voljo pa so tudi različni TV paketi, ki ponujajo možnost mobilne ali fiksne televizije, obsežne programske sklope, možnost časovnega zamika in druge dodatne TV rešitve.

Pri A1 vas čakajo edinstvena doživetja v digitalnem svetu

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v državi. Na trgu je prisoten že od leta 1999, takrat je na slovenski trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater. S 700.000 zvestimi uporabniki v Sloveniji, na trgu ohranjajo svojo vodilno pozicijo že vrsto let. A1 Slovenija konstantno razvija nove napredne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov tako, da se lahko ti povezujejo v vseh trenutkih svojega življenja.

A1 Slovenija je v celoti last mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group. Predstavlja pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah in več kot 17.500 zaposlenimi, od teh 500 v Sloveniji. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, ki je tretji največji ponudnik brezžičnih storitev v svetovnem merilu.