1001 dar | Šiška | Supernova

Poslanstvo blagovne znamke 1001 dar je: "Popestriti življenje z dodatki za dom, tako našim kupcem kot njihovim najdražjim."

1001 dar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Osrečite svoje najdražje z enim od 1001 dara

V poslovalnici 1001 dar v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška se prodajna ponudba deli na LETNI ČAS, ki zajema ponudbo aktualne sezone, DOMA JE NAJLEPŠE z izdelki in dekoracijo za dom, PROSTI ČAS, v kateri so na voljo izdelki za potovanja, zabavo in razvajanje, OKUSI, kjer lahko najdete od čajev do začimb, DARILA, kjer lahko izbirate med najlepšimi darili za vse generacije, ZNAMKE med katerimi lahko izbirate le v poslovalnicah 1001 dar ter AKCIJA, kjer so vedno na voljo izdelki po še ugodnejših cenah.

V prodajni ponudbi 1001 dar boste našli najlepša darila vrhunske kakovosti, ki so lahko namenjena kot poročna ali poslovna darila, darila zanjo, zanj, za otroke, darila za vso družino, sladke pozornosti, darila do 10 eur, darila za učiteljice in učitelje ali za ljubitelje živali. V kolikor pa se ne morete odločiti kaj izbrati, pa so na voljo tudi darilni boni v različnih denarnih vrednostih ter čestitke in kartice za vse priložnosti.

Najlepša darila in izdelki za dom

Blagovna znamka 1001 dar temelji na dolgoletni tradiciji izkušenj s prodajo darilnega programa. Družinsko podjetje imenovano Pro-92 d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1988, ko je pričelo s prodajo poslovnih daril in promocijskih izdelkov. Kasneje, v letu 1997, pa so ponudili dodatke za dom in prosti čas, ki so jih prvotno tržili le podjetjem, tudi v maloprodaji. Danes je v Sloveniji pet poslovalnic: tri v Ljubljani ter po ena v Mariboru in v Celju.

Podjetje izdelke v svoji prodajni ponudbi izbira po vsem svetu. Njihova glavna vodila pri tem so uporabnost, dobro oblikovanje in osebni okus. Mnoge blagovne znamke so ekskluzivno zastopane s strani podjetja Pro-92 d.o.o. na področju Slovenije. Mednje spadajo Menu (Danska), Sagaform (Švedska), Reisenthel (Nemčija), David Fussenegger (Avstrija), Le Creuset (Francija), Vigar (Španija), Silikomart (Italija), Whittard of Chelsea, Joseph Joseph, Cole & Mason in Zyliss (Velika Britanija), Aladdin in Stanley (ZDA), Umbra (Kanada), NoMU (Južna Afrika), KeepCup (Avstralija) in druge.

Novice
Drobne pozornosti
Marec je ženski mesec
3. marec 2021

8. marca praznujejo vse ženske tega sveta, 25. pa še matere. Zato naj bo ta mesec v znamenju dišečega cvetjaroza barveženstvene energije in čudovitih močnih, markantnih, neustrašnih in nepozabnih žensk, ki si same krojijo življenjsko pot in so opogumljajoč zgled tudi drugim, ki se tega še učijo.

Praznujemo lahko z lepo mislijo, pohvalo, izkazom spoštovanja ... nekaj idej za drobne pozornosti pa najdete v nadaljevanju, v poslovalnicah in spletni trgovini 1001 dar.