Novi ukrepi

Prilagojeno obratovanje

Dragi obiskovalci,
zaradi sprejetja novih ukrepov, bo nakupovalni center od sobote, 24. oktobra naprej obratoval prilagojeno.

V nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška so zaprte vse trgovine razen izjem:

prodajalne z živili vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, lekarne, prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki, drogerije, prodajalne s hrano za živali, program vrt in kmetijstvo v prodajalnah, cvetličarne, drevesnice in vrtnarije, prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo gradbeno-inštalaterski material, banke, zavarovalniške storitve, trafike in kioski za prodajo časopisov in revij.


Podrobne informacije o novem Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji tukaj.

Delovni čas odprtih trgovin

Green Republic

dostava ali osebni prevzem

pon-sob: 09.00-20.00

Intersport

osebni prevzem in spletna naročila (click & collect)

Lars&Sven

dostava ali osebni prevzem

pon.-pet: 10.00-15.00

Lekarna Bitencpon-sob: 09.00-20.30
L'Occitanepon-sob: 10.00-18.00
Mercatorpon-sob: 08.00-20.45
Proteini.si

pon-sob: 09.00-20.00

The Athlete's Footosebni prevzem in spletna naročila (click & collect)
Informacijepon-sob: 09.00-17.00

 

OPOMBA:

Delovni čas naveden na podstrani "Delovni čas" in ob predstavitvi posamezne trgovine, začasno ni veljaven. Do preklica veljajo zgornji delovni časi.

Fizično kartico ali E-Darilno kartico s poljubnim motivom lahko naročite >> tukaj. Ponovno je na možen tudi fizični nakup darilne kartice Supernova na info točki v Supernovi Ljubljana Šiška.

Ob obisku upoštevajte nasvete za varno nakupovanje (obvezna maska, ohranjanje varne razdalje, higiena kašlja, redno razkuževanje rok). V vseh še odprtih trgovinah prosimo upoštevajte, da velja pravilo: največ 1 stranka na 30 kvadratnih metrov.

Zaščitimo drug drugega in bodimo spoštljivi do drugih. Hvala vsem, ki spoštujete ukrepe in skupaj ustvarjate varno okolje za druge.