Velika nagradna igra

Vabljeni v nov kulinarični kotiček, kjer se boste z zbiranjem štampiljk lahko potegovali za Darilne kartice Supernova v skupni vrednosti 2.000 €! 

Poleg super nagrad, vas bomo ob petkih in sobotah zabavali z ustvarjalnimi delavnicami, poslikavo obraza, otroškimi predstavami in zanimivimi glasbenimi gosti. Nastopili bodo Alja Krušič, Omar Naber, Gaja Prestor in Eva Boto.

Kako deluje nagradna igra?

V veliki nagradni igri sodelujete tako, da med 6. in 28. majem 2022 obiščete vsaj štiri kavarne in/ali restavracije v Supernovi Ljubljana Šiška, in sicer vsaj dve iz pritličja ter vsaj dve iz 1. nadstropja nakupovalnega centra.

Na infotočki boste prejeli kupon, na katerem bodo navedeni vsi ponudniki, ki so del nagradne igre (Angel, Cheers Bar, Coffe Shop, Green Republic, Lars & Sven Burgers, Lolita, Sladoledni vrt, Trenutek Caffee, Vozi Miško). Ob vsakem naročilu hrane ali pijače v kavarnah in restavracijah boste od osebja prejeli žig na vaš kupon.

Ko zberete žige vsaj štirih različnih ponudnikov in kupon dopolnite s svojimi podatki, kupon odnesete v veliko vitrino, ki se nahaja v pritličju nasproti infotočke.

Nagradni sklad:

  • 1. nagrada: 1x Darilna kartica Supernova v vrednosti 500 €
  • 2. nagrada: 1x Darilna kartica Supernova v vrednosti 300 €
  • 3. nagrada: 1x Darilna kartica Supernova v vrednosti 200 €
  • ostale nagrade: 10x Darilna kartica Supernova v vrednosti 100 €

Nagradna igra se zaključi 28. 5. 2022.

Vabljeni v Supernovo Ljubljana Šiška!