Z darilno kartico Supernova

Pripada ti vse

Bodi samozavestna, izvirna, polna navdiha, prerojena.
Doživi mesec žensk v tvoji Supernovi.

Odeta v pastelno mavrico pomladi

Pomlad je prevetrila nakupovalne ulice Supernove in izložbe napolnila s svežimi odtenki življenja. Nove pomladne kolekcije že igrivo pozdravljajo na vsakem koraku. Po dolgi zimi je končno čas za modni navdih, ki ga napajajo sončni žarki, travniki polni cvetov ter lesketajoče se iskrice prebujenega duha.

Že veš, kateri trendi bodo napolnili tvojo pomlad s svežo energijo?

V garderobi največjih modnih navdušenk ne smejo manjkati kakovostne over-sized kavbojke, drzne barvne kombinacije, zapeljive prosojne tkanine in kakšna romantična lahkotna obleka za pomladne zmenke. K temu se odlično podajo še modne superge in trendi sandali ter privlačna torbica, ki vedno pusti pravi vtis.

To pa je le peščica modnih izbir, ki te že čakajo v naših trgovinah.
Odkrij vse modne novosti za pomlad 2023 v tvoji Supernovi.

Poudari boginjo v sebi

Naj ti mesec žensk služi kot opomnik, da si vedno na prvem mestu. Pripada ti vse, zato si le privošči razvajanje. Vzemi si dan zase. Začni s sproščujočo kavico ali zdravim smutijem v kateri od naših kavarn, nato pa se podaj na pravo nakupovalno terapijo.

Za popoln zaključek dneva obišči še frizerja, uredi si nohte ali preprosto zavij v najljubšo drogerijo po tisti omamno dišeč losjon za telo, ki te v trenutku popelje v eksotične kraje.

Želiš razvajati svojo duhovno plat? V priljubljenih knjigarnah izberi svojo novo najljubšo knjigo, ki bo kot balzam pobožala dušo in ti prinesla nov navdih.

Darilna kartica za vsako žensko

V mesecu žensk obdari prav vsako damo v tvojem življenju. Za 8. marec ali materinski dan, Darilna kartica Supernova je vedno čudovito darilo.

Ena sama kartica odpira številne možnosti in se prilagodi prav vsaki ženski. V več kot 700 različnih trgovinah bo vsaka dama našla nekaj, ob čemer se ji bodo zaiskrile oči. Dobroimetje na kartici se lahko koristi postopoma, v različnih trgovinah (in različnih Supernovah), zato je Darilna kartica Supernova vedno priročna spremljevalka pomladnih nakupov.

Spoznaj Darilno kartico Supernova in preveri, kako enostavno je narediti darilo še bolj osebno.

NAROČI >